Vasaros naujienos

29.07.2011 16:32 Sukurta prieš: 13 yrs

Vasarą dauguma baubliškių patraukia prie Minijos, kur artimųjų ar draugų rate gali puikiai pailsėti. Norintys aktyvesnio poilsio plaukia baidarėmis, besigrožėdami Minijos sukurtais peizažais.

Baublių stadione prasidÄ—jÄ™s futbolo turnyras pritraukia ne tik vaikus ir jaunuolius, bet  ir vyresnio amžiaus baubliÅ¡kius. Nusileisti į slÄ—nį vilioja įdomus jaunimo žaidimas.

Šiais metais sulaukėme ir piligrimų, kurie skleisdami Dievo Gailestingumo žinią keliavo iš Klaipėdos į Pakutuvėnus. Pranciškoniškojo jaunimo atgailos tema "Jėzau, pasitikiu tavim". Baubliuose piligrimai pasimeldė prie paminklinio akmens "1940-1990 metų okupacijos laikotarpiu patirtoms Baublių kaimo gyventojų kančioms atminti". Užėjus smarkiam lietui jaunimas šlovinimo giesmes giedojo Baublių koplyčioje.


Komentarai

Dha, 20-09-13 07:47
Laba diena, na jus saunuole labai grzeai isejo, dabar turiu tokia beda, norim tokias kelnites bet pirkt labai brangu, galvojau pati pasiut bet kursu nebaigiau ir net nezinau ka savo vaikui matuot ir kokia medzegite ir kur pirkt:) jieigu galit parasykit man atsakima i pasta buciau labai dekinga
zymeklis, 03-10-11 11:33
Man tai geriausias vasaros užsiėmimas važinėtis dviračiu ir savaime aišku kompiuteris.

Komentuoti

* - privalomi laukeliai

*

*

Kaimo naujienos:

Iš močiutės kraičio skrynios ir senelio palėpės (0)

Įgyvendintas Kretingos rajono savivaldybės bendruomeninių organizacijų finansuojamas projektas...

Plačiau...

Lietuvos kaimo plėtros 2014-2020 metų programos parama (0)

Projektas "Iš močiutės kulinarinių užrašų" (0)

         Ä®gyvendintas Kretingos rajono savivaldybÄ—s 2018...

Plačiau...